Foråret står på spring, og det er derfor på høje tid at tænke på de accessories, der skal pryde årets forårsgarderobe. Vi har allerede så småt været inde på nogle af de accessories – heriblandt solbrillerne – der kommer til at være bannerførere i foråret. Men vi er slet ikke færdige…

Det unikke taskevalg

Når vi taler om accessories, så er taskerne et vigtigt element.bagHos både mænd og kvinder får rygsækken for alvor sin genkomst, og den ses i alt fra de moderigtige naturprint til lækre lædermaterialer, gerne mikset i flere farvenuancer. På kvindesiden er der også dukket en ny trend op med minitasker, der blot lige skal skjule telefonen eller de ”få vigtige ting”. De større tasker prydes i høj grad af de trends, der kan anes i tøjkollektionerne, idet der både er bohememønstre, frynser, geometri og farver en masse. En lille sjov ting er imidlertid at flere af taskerne i deres form ligner ting fra hverdagen. Det kan være alt fra et tv til en hund! En af de tasker, der virkelig skaber overskrifter, er The Elephant Bag fra spanske Loewe. Den er sød, eksklusiv og helt unik. Tasken er forarbejdet i læder og fås i fem lækre forårsfarver.Skal du ud at shoppe årets forårstaske, kan du altså både vælge at gå efter minitasken eller de lidt mere ”flippede” tasker, der hylder alt fra 70’ernes frynser og broderier til de glade farver, der præger 2016.

Dyrk de klassiske accessories

beltHos mændene er preppymoden stadig allestedsnærværende. Denne klassiske, amerikanske modetrend voksede frem på eliteskolerne, og den har bevidst dyrket den lidt konservative stil, de klassiske snit og ikke mindst de dyrere kvalitetsvarer fra brands som Tommy Hilfiger og Ralph Lauren. Det er ret nemt at ”hugge” elementer fra trenden ved f.eks. at tilføje et par smarte seler, et lækkert bælte eller en skøn butterfly til den almindelige skjorte. Andre tricks kan være at tilføje handsker, manchetknapper og slipsenåle. Det giver dig et raffineret look med et lille touch af overklasse.